Sunday, October 17, 2010

bnyak tol pengalaman this week...


hahahaha..minggu ni sgt best..tu yg xde mse aku nk update blog aku ni..heheheheh...poyo suda...wlopon hidup aku busy dgn assigment yg bnyk wlopon aku xde wat rsenye..heheheheh...minggu ni aku xblik la...terasa rindu kat ayah..xpe2..minggu dpn akak blik ye ayh...akak rindu ayah..hahahaha...ayah..ayahh...hahahahha...aritu aku n dak2 ni g funfair...sgt best.....huhuhu..ermm//mlmmlm esk nye plk...kmi g ptai putri...xde keje la kte kan...aku n b428 kmbli berkumpol...hahahaha..poyo sey...kmi tgkp pic sme2...rindu plk knangn lme...hahahaha..

 aku ,pia,ieda,kecik n syaza~!!!

 b4-28...rindu nye kt korg...

ermmm....ari jumaat arytu..aku ada jamuan rye spp...bpk bosan...huh!!!tp xpe..aku ada take bnyk pic...t aku update blog aku upload pic tu eik..ngeee...ayah..akak rindu ayh..n wat org tersayang...aku rindu ko la...aku nk ko thu yg aku sllu ingt ko...aku xthu pe yg ptot aku wat tok lpekan ko..bnyk yg aku reject smate2 krane ko...knpe ko xpnah hargai aku...aku pnat la tggu ko...tp aku ttp tggu ko...lo ko bce blog aku ni...aku arap ko kol aku eik...aku cemburu gle ble aku bkk pic yg ko ngan pempuan tu yg siap suap mkn tu...aku ttp uangkan sikap cemburu aku..coz aku syg ko la...s+++....ermmmmmm

No comments:

Post a Comment