Friday, October 29, 2010

lonely...

ermm..bosan lak ai...aku xthu la knape ngan ko skang ni???wey..ape slah aku..lo aku ada wat slh...aku minx maaf k..ermmm..aku xnk la ko tros cam ni..ermm..xpela..aku pon xthu ape slh aku kat ko..aku sunyi wey ko xde..sunyi sgt2..since ko ngan dia...ermm...aku xjeles pon..tp..huh!!!phm2 je la eik..aku dok dlam blik sensorg..pia xde...g kem..syaza ermm...g overnight....ermm..aku rse len sgt ble ko krap jauhkan dri dri ku...ko xckp sgt ngan aku...xperla wey....aku sedar..aku bkn kwn yg terbek tok ko....hope ko bhgia sgt!!!ermm..wet mara da kuar..kne byar yuran lg...ermm..wey!!aku rindu ko la...knape eik aku susuah sgt nk lupekan ko...mcm2 cre da aku cbe..tp...aku ttp ingt kat ko..klo aku ngok pic ko ngan dia...aku rse cam nk lempar je lappy aku...rse cam nk nangis pon ada gak...sorry la aku sllu msj ko..aku akan try pdm ingatan aku terhadap ko...tp aku rse xbley...aku xkuat...aku ingat lg..dlu ko sllu msj aku..smagat ko akan kembali tok aku..skang bile smangat ko da kmbli...mne ko lpe aku kan???aku bkn nk ngunkit..bila ko sdih dlu..ko sllu kol aku..msj aku...pgi2 ko da msj aku...skang..bila smagat ko da ada...aku msj pon ko xbls...ko jgn nk slah kan kdit la wey....ermm..blog je tmpat aku luahkan rse haty aku...zarf aku jauh...kawn bek aku kt kym ni pon da sibuk ngan blak dia..dia pon mungkin da xde mse tok spend time ngan aku...aku xley cter kat spe2 wey...dlu klo aku sdih...aku msti ceter kat ko...skang???ko xde amik port ngan aku an...bila smagat ko dtg blik...smangat aku plk ko bwk lari....aku xdpt nk concentrate ngan study aku la...smpai aty ko tgok aku cam ni kan...ermmm..xpela..aku redha dgn ketentuan hidup aku..aku ttp doakan ko bhgia biarpun aku menangis!!!...sygg

No comments:

Post a Comment