Thursday, December 30, 2010

sy gembira bersama cicik....


alhamdulillah...persahabtan aku ngan cicik sudah kembali ok..aku syg dia sgt..n aku xnk kehilangan kawan cam dia..wahai siti nur zulaika ahmad..andai kmu membaca blog ini..ketahui la yg sy sgt menyayangi mu selain zarf...ermm...tadi ayah kol..rindu kot kat my father..hopefully dorg ok kt sne..sok nana last kerja...along bgga ngan ko dik..along doakan kejayaan mu..maybe aku bkn kakak yg terbek tok family kita,,,aku akan cube jd yg terbaik ..akan ubah hidup family kite..ermm.doakan kejayaan along..ermm...sok new year..n azam aku tentula nk berjaya..2011 last year aku study..hopefully aku dpt pe yg aku nk..ermm..skang ni aku rse sunyi sgt..aku xthu nk ngadu kat sape..klo dlu ad syuk..skang..mungkin slh aku..terlalu memaksa dia..pai dia nek fed up ngan perangai aku..xpela..mungkin antara kita xde jodh...aku doakan kebahagiaan ko..tp..aku tol2 rindu ko..aku rindu nk ngar sore ko..knape la ko ego sgt..pe slh aku pai ko wat aku cam ni???astagfirullahalazim...da2 la linda..lpekan dia..mungkin dia da hepy ngan hidop dia..wak..klo awk bce blog ni..hopefully awk kol sy k..:(..ermm..klas aku berjalan cam biasa..aku rse sem ni aku kne hard skit..bnyak subjek susah..aku kne berusaha..aku xnk jd cam sem lpas..aku serik..ermm...wahai anak rasli..ko berusaha la..jgn hampakan mama n ayh,..,sebab dorg ko berada dia medan perjuangan..ko jgn persiakan..ma..ayh..doakan akak..amin...

Wednesday, December 29, 2010

busy la sgt..

ermm..lme gak da xupdated blog ni..ermm..rabu lepas ak blik klang..ingt nk blik ari khamis..tp..sbb2 yg xdpt dielakkan aku mek kputusan blik ari rabu..ermm..blik umah..aku tolong mama kemas umah sume..maklomla..mam keja..nana keja..ayah pon g keje..so xde sape tgok kan umah.ermm...ari khamis mlam..aku g umah makngah...tolong2 pe yg patut..coz ari sabtu angah jeber da tunang..ermm..aku pon merapat kan diri dgn mereka2..hahahhahamklomla..aku bknnye parat sgt ngan dorg..hahahha...rajin x aku??


 hahahahah...rajin kan..ble la aku punye turn ni??hahahah..saba linda..ko kne capai dlu ape yg ko patut capai..jgn hampakan mama n ayh..since aku dok umah..aku asyik kne sindir je,..tu yg aku g umah makngah tu..hahhaah..sejak ble aku jd rajin ni xthu la..hahhaha.since bf nana knal ayh n mama..mama n ayh asyik cye kat dia je..ermm..aku bkn jeles..aku xkisah la..aku juz tkot klo dak tu wat bnda2 yg xpatot dia wat je...wlopon mama n ayh aku cye kat dia..ermm..hopefully ko hepi ngan dia dik..along hepy ble lihat ko hepy..ermmm..sabtu angah tunang..mama n ayh xg..aku pon..ermm..ptg tu aku kuar ngan member2 aku yg blik time tu...hahahh..g umah radot..kteowg rancang tok g pangkor atau pon genting...tp ramai gak yg stuju g pangkor..ermm.baget dlam rm200 ++..cam mahl je..ermmm..sukati la..aku ikot je..klo time tu aku ada wet..heheheh
ok.la...ni angah n tunang dia..next year angah da g jepun..thats why dia tunang tkot kne kebas la tu..hahahah..papelah..hopefully korg kekal ke jinjang pelamin..hahahha..amin...

Tuesday, December 21, 2010

tiba tiba..

aku dok kat umah sensorang...cicik kuar ngan faez..syaza g klas..pia xblik lagi..tiba2 rindu kat tika ,pika n zaff..even dorg cam tu..tp..dorg ttp ada tok aku..rindu kenangan kita bersama..cicik tol2 ignore aku..ermm..nevermind..aku terasa ngan cicik..xthu knape..dia ckp t praktikal dia xnk dok stu umah ngan aku..tp..aku xkisahla..ble da jd cam ni..aku nekad tok praktikal kat ngan umah aku je..jgn heboh ble aku pratikal kat klang ckp aku ni menggedik plak n xpuas2 nk dok klang suda..ermm..aku msj nana..sdih aku bce msj dia..dia suroh aku pkir smeda family atau kawan2??tp..lo blik stakat nk tido.huh..pkir la..lgpon sian mama..ko blik la..dri dok sne abiskan wet je..dk2 da lar xbli lgsung brg skola..aku pon xpat wet lagi..hurmm..sedih aku bce..aku nangis gak la..dia je adik aku wat mse ni..dia la adik diala shabat..aku rindu ko nana...ermm..nana tol2 nk ubah family aku..n aku ngan nana akn berjanji akn ubh family aku gak..itu janji aku..mse ni bru aku fikir nyesal aku smbong blajo..ermm..since nana ad bf..aku rse len..lg2 mama n ayh da knal bf dia..xpela...aku doakan ko ngan dia berkekalan ye dik ye,..ermm..sy rindu adik sy..siti zuliana ,muhammad zulkifli, n siti rahayu...ingt la along disini..love u damn much,..

Monday, December 20, 2010

first day in sem4

ermm..askom...
ermm..gelabah tol arini...arini 20.12.2010..
hari pertama aku di sem4..xsangka aku kot..aku rase cam bru je ayh anta aku dftr msok kolej..tup2..aku da sem 4..hahahahahah..
mkin tua la nmpk nye aku eh..ngee~~

ermmmmm..arini aku punye klas kol8 pagi..awl gler aku bgun...kol7 aku da bgun..hahhahah..xde la awl sgt pon..ermmm..lpas siap sume..aku ,syaza n cicik berjalan kaki g klas...huh..xla jauh sgt pon..exercise la siti roslinda oi...hehehehhee..smpai kolej..jumpe dak2 ni...rindu kot kat dorg...xthu la ..aku rse aku cam da jauh ngan cicik n faiz..since syaza ad...faiz da xlyn aku sgt...pe slah aku eik???ermm....xpela..aku redha dgn pe yg terjd...lme gak la aku dok kat blik 312..tggu lec mhupun classmate aku..sorg pon xdtg..tpat kol 8.30..lec xdtg..so aku mek kptusan ...aku kuar je..klas kol10 pon aku xg..da sume blik..aku pon blik la...hahahaha..mse tggu bas...lilian tnye pointer aku..aku ingt dia lg tggi dr aku...yela..sem 3 kan aku trok..mlas nk g klas..rpe2 nye..dia lg trok dr aku..aku bkn nk berlagak..msalah nye.time exam ariti dia berlagak giler kot ngan aku...bile aku tnye npe kuar awl..dia bley ckp da siap kuar la..peh..xcam berdesing plak an aku ngar..ermmm...kat umah..pas breackfirst ngan dak2 ni..aku tido..bgun tido aku on9 jap...pastu xde keje..aku webcame...inilah hasilnye bila sensorg dok umah...





shumel kan aku..hahahhah..perasan suda..aku sedang menanti housemate aku blik..lambat lak ai....ermmm..aku nk lyn fb jap..rindu kat someone...ngee..

Sunday, December 19, 2010

terkilan...

askom..ermmm..lme gak aku xupdated blog aku ni..ermm..mklumla..dok umah sewa..bkn dpt on9 sllu pon....ermmmm...smlam aku blik umah cicik..sambut befday mak dia..really best..happening sgt..xsabo nk tggu befday mama plak...ermm..mlm b4 blik awitu..hanafi im aku..maki2 aku...aku xsangka dia sejahat tu...ckp xcm tu at aku...ermmm....knape eik??pe slah aku....aku rse dia yg slh....adoi..tekanan tol la...pastu plk..td dia im aku blik..tnye haow to deleted friend..aku ajar la..tup2..aku yg dia deleted...adoi..mlang tol nsib..aku xminx pon ko jd kawan aku la...dlu..aku msih ingt..ko la tmpat aku luahkan sume..tp skang..ini balasan yang aku dpt..xsdar diri..damn much..hahahahha...ermmm..mlm mse befday tu..mse org sibuk2 ngah mkn..mle la..keje aaku n siti nur zulaika ahmad..pe lagi..webcam la...hahahaha..khamis mlm jumaat aritu..aku dpt kol dr org yg da lme xkol aku..aku rindu dia jgkla...a#####,...lme jgkla dia xkol aku..ada la dlm 2months...terperanjat gak...dia mabuk time tu..dia minum arak..alasan dia..dia tertekan..awek dia tido ngan jantan len..ermm...xpham la aku dak2 skang..ermmm...aku risau gak la..xbley tido aku mlam tu...esok bgun aku g topap..aku kol dia..aku mara dia...ermmm...tiba2 aku jd syg plk kat dia ..xthu npe..tp..klo cam tu la pangai dia...xnk aku...aku ingt nk ubah dia dlu..tp xla se prefect mne aku tok ubah seseorang...tp sekadar dia yg bek2 jela..aku nk dia tggalkan sume tu...menurut dia...mlm tu...dia xcident kne lggr ngan pajero..seb bek...sempat bwak g hospital..tu pon kaki sebelah patah...klo x..xthu aku eh/...hahahhaha..mlm tu gak dia minx ***** ngan aku..aku ckp t la aku bg jawapan..aku nk ubah dia dlu..xnk dia jd cam skang ni hah....mlang nsib aku kang..ermmm...awk..sy doakan awk sihat cam dlu k...sy thu awk kuat..amin....

Wednesday, December 15, 2010

pointer yg sgt best!!

salam...lame gak la aku xupdated blog ni..ermm..cuti sem aku sgt bosan..aku kne kemas umah..mklomla..mama keje..ayh keje..nana keje..sume keje..sepupu aku sume xde..tggl ira je..aku rindu kot kat kazen yg aku syg sorg ni...zaidani arina ..ingt cti ley hangout ngan dia..tp..dia pon keje n bz ngan final projek dia..xpela..semoga kau bhgia n berjaya kakak ku..ermm..smalam 15.12.2010..aku dftar sem 4...xsngka aku da sem 4 skang..hahahaha..rse cam bru semalam ayh anta aku g dftar msok kolej...ermm..xsaba rse nye nk graduated..nk keje..nk kumpul wet bnyk2...nk bg mama n ayah..itu janji along...hahahahaha..pointer aku sgt best..aku xsngka aku dpt pointer yg cam tu..ermm..redha je la roselynda rasli..itu keupayaan ko..hahahahaha...sem ni aku dok umah sewa..nk blaja berdikari rse nye..hahahaha...cam klakar je bunyi nye....sewa 650 monthly...wat mse ni bru ada 4 org..aku,cicik ,pia n syaza...pnat kot aku kemas umah ni..skit2 bdn aku ni hah....klas start isnin ni..ingt nk blik..tp..ermmm....xyah la..membazir je rsenye..mggu dpn nk blik lg...pembaziran akan berlku...hahahahahah....smalam aku try bkak blog ni..adoi..lupe paswed....n then awini terpkselah aku cek email aku..cri paswed....xmcm fed up plk an..hahahahaah