Wednesday, December 29, 2010

busy la sgt..

ermm..lme gak da xupdated blog ni..ermm..rabu lepas ak blik klang..ingt nk blik ari khamis..tp..sbb2 yg xdpt dielakkan aku mek kputusan blik ari rabu..ermm..blik umah..aku tolong mama kemas umah sume..maklomla..mam keja..nana keja..ayah pon g keje..so xde sape tgok kan umah.ermm...ari khamis mlam..aku g umah makngah...tolong2 pe yg patut..coz ari sabtu angah jeber da tunang..ermm..aku pon merapat kan diri dgn mereka2..hahahhahamklomla..aku bknnye parat sgt ngan dorg..hahahha...rajin x aku??


 hahahahah...rajin kan..ble la aku punye turn ni??hahahah..saba linda..ko kne capai dlu ape yg ko patut capai..jgn hampakan mama n ayh..since aku dok umah..aku asyik kne sindir je,..tu yg aku g umah makngah tu..hahhaah..sejak ble aku jd rajin ni xthu la..hahhaha.since bf nana knal ayh n mama..mama n ayh asyik cye kat dia je..ermm..aku bkn jeles..aku xkisah la..aku juz tkot klo dak tu wat bnda2 yg xpatot dia wat je...wlopon mama n ayh aku cye kat dia..ermm..hopefully ko hepi ngan dia dik..along hepy ble lihat ko hepy..ermmm..sabtu angah tunang..mama n ayh xg..aku pon..ermm..ptg tu aku kuar ngan member2 aku yg blik time tu...hahahh..g umah radot..kteowg rancang tok g pangkor atau pon genting...tp ramai gak yg stuju g pangkor..ermm.baget dlam rm200 ++..cam mahl je..ermmm..sukati la..aku ikot je..klo time tu aku ada wet..heheheh
ok.la...ni angah n tunang dia..next year angah da g jepun..thats why dia tunang tkot kne kebas la tu..hahahah..papelah..hopefully korg kekal ke jinjang pelamin..hahahha..amin...

No comments:

Post a Comment