Wednesday, December 15, 2010

pointer yg sgt best!!

salam...lame gak la aku xupdated blog ni..ermm..cuti sem aku sgt bosan..aku kne kemas umah..mklomla..mama keje..ayh keje..nana keje..sume keje..sepupu aku sume xde..tggl ira je..aku rindu kot kat kazen yg aku syg sorg ni...zaidani arina ..ingt cti ley hangout ngan dia..tp..dia pon keje n bz ngan final projek dia..xpela..semoga kau bhgia n berjaya kakak ku..ermm..smalam 15.12.2010..aku dftar sem 4...xsngka aku da sem 4 skang..hahahaha..rse cam bru semalam ayh anta aku g dftar msok kolej...ermm..xsaba rse nye nk graduated..nk keje..nk kumpul wet bnyk2...nk bg mama n ayah..itu janji along...hahahahaha..pointer aku sgt best..aku xsngka aku dpt pointer yg cam tu..ermm..redha je la roselynda rasli..itu keupayaan ko..hahahahaha...sem ni aku dok umah sewa..nk blaja berdikari rse nye..hahahaha...cam klakar je bunyi nye....sewa 650 monthly...wat mse ni bru ada 4 org..aku,cicik ,pia n syaza...pnat kot aku kemas umah ni..skit2 bdn aku ni hah....klas start isnin ni..ingt nk blik..tp..ermmm....xyah la..membazir je rsenye..mggu dpn nk blik lg...pembaziran akan berlku...hahahahahah....smalam aku try bkak blog ni..adoi..lupe paswed....n then awini terpkselah aku cek email aku..cri paswed....xmcm fed up plk an..hahahahaah

No comments:

Post a Comment