Thursday, January 6, 2011

2011 bnyak tol dugaan wat aku!!

ermm...aku xthu nk luahkan kat sape skang..klo dlu after aku putus ngan mr a..aku luahkan segalanya kat dia..skang ni...ermm..dia mcm da xde da dlm hidop aku..mmg da xde pon..wey..knape ko g jauh dr aku..xpela..aku redha dgn pe yg terjadi..2011..mcm2 terjadi..ermm..1.1.2011..umah aku diserang oleh org taman,,coz kteorg bwk llki msok(abg angkat syaza)..tujuan nk azan umah,,tp..ermmm..len jadinye...ermm..xpela..bnda da jd..mybe slah kteorg jgk..nk azan umah kol3 pagi..hahahaha..klakar lak ai..lpas kejadian tu..aku n housemate aku sume dmm..mklomla..aku xpnh lalui sume ni,..ermm..hahahahah..ermm..aku skang mmg xde mood..hidup aku kosong pas dia reply post aku...aku xthu knape..aku buntu skang..ermmm..knape eik ko wat aku cam ni??ape slah aku???ermm..mne kte2 ko dlu??ermm..klo dlu ko yg bkar semangat aku pas aku hilang kasih syg dr mr a...skang ni..ko thu x ko blik yg bakar aku..aku sedih kot..hidop aku xkeharuan bila ko jrg ad disamping aku..sampai aty ko wat aku cam ni..aku juz anta post yg aku rindu ko..n then ko rep biasala rindu as kawan..lgpon rindu sy lbh kepada makwe sy..pehh..terngiang2 kot kte2 ko tu..ermm..aku sedih sgt..aku nk nangis..tp..aku kuatkan diri aku..xpela..klo ko da bhgia..ko troskan la..aku doakan kebahgiaan ko..ko thu x..klo org len gembira melihat org yg dia syg gembira..tp aku sedih ble lihat org yg aku syg bhgia..:(..klo dlu..ble aku sdih..ko always ad kat aku,.ermm,,knape la eik ko wat aku cam ni..xpela..maybe bkn jodoh kite.ko thu x..aku sllu ingt kate2 ko.bila ko kol aku..aku xpnah lupe..itu la menjadi kenangan antara aku dan ko..knape ko xpnh nk ingt??klo aku thu bnda ni terjadi..n andaikan mse boleh di putarkan..n jika benar ko adalah insan yg akan melukakan aty aku..sumpah aku ckp..aku menyesal kenal ko..menyesal sgt2 la wey..aku menyesal jtuh aty ngan ko..adoi..aku xthu knape ngan ko aku xthu malu..xthu malu tok luah kan yg aku syg n cinta ko straight to the point..xthu knape aku xde perasaan mlu..ermm..mama..akak perlukan mama saat ni,.,.nana..ermm..ya-ALLAH..kuatkan la aku..2010..aku ingt..bnyak knangan antara kite..ko slalu wat aku gembira..tp 2011..sgala nya berubah..ermm..klo ko da ad awek..ermm..doa je mmpu aku berikan wlopon aty aku menangis..cinta aku hanya tok ko..xde yg len..ko je..mungkin pilihan ko adalah yg terbaik...mungkin dia lg cantik dr aku..akus sdr..aku xcntik pon..tp aku msih ad hty n perasaan...ermm..aku xnk membenci ko.tp...ingtla aku dlm doamu..aku syg ko sgt2..tlg jgn tggal kan aku...ermm..aku redha jika perpisahan adlah yg terbaik..ermm,.kuatkan lah aty mu wahai SITI ROSLINDA BINTI MOHD RASLI..untuk cinta seorg llki spt mr s....

No comments:

Post a Comment