Sunday, January 16, 2011

kamu kuat keding!!

mkin hari..mkin banyak persoalan yg timbul..mkin bnyk mslah yg dtg..aku xthu nk percye yg mne satu..ijat or BETINA  tu..ermm.,tp aku lebih cye kan ijat..bkn aku nk back-up sape2..bkn aku bela kawan..bkn..aku knal ijat kot..xmungkin dia cam tu..ermm..xthu la klo btol..aku mmg xsngka lak ai..ermm..mlm td aku mimpi ijat..xthu knape dia dtg dlm mimpi tu..dlm mimpi tu..kmi kuar,..dlm mimpi tu gak ijat protect aku dr kne kejar anjing..hahahah..lawak sgt mimpi tu an..hee..aku rindu korg la..n aku xsngka ape yg terjdi kat NUR ZURAINI..aku rse..aku rse skit cam zue rse..aku rse sdih mcm zue rse..n aku rse cam nk always ad kat sisi zue..teman dia..kuatkan dia..lap airmate dia..tp aku xberdaya syg..aku jauh..ko kat kuantan..aku kat mlake..kita jauh..n klo la aku ad wet skang ni...mmg aku da g kuantan..ermm..ko kuat non..ko kuat..aku thu tu..ko mmg kuat..klo x,xmungkin ALLAH akn uji ko...ko jugak ckp kat aku yg ALLAH akn bg ujian kat hamba-NYA ikut kemampuan hamba-NYA..aku doakan ko cekal..ko tabah dgn ujian yg ada
ni..ermm..n klo ko syg ijat n ko nk dia..dpt kan dia..jgn bg spe2 rampas dia..itu hak ko..jgn bg sape2 amik..n aku nk ingt kan ko..aku akan sntiasa di sisi ko ..aku akn jge ko..aku akn dgr segalanya..aku akn kuatkan ko jika ko lemah..aku akn gembirakan ko klo ko menangis..aku akan cuba pertahan kan hak ko..aku akn cuba termampu aku syg..ko msj aku yg ko xnk aku tgglkan ko..aku xkan tgglkan ko wlopon sesaat..xkan syg..aku akn sllu ad dgn ko..wlopon kita jauh..jark xakan memishkan kita..aku syg ko sgt2..ko je kawn aku wat mse ni..ko je..yg len aku xthu mne..xthu non..ermm..n hopefully if aku xtgglkan ko..ko pon jgn la tgglkn aku..n aku menyesl jugak la coz aku continue blaja aku jauh ngan ko..klo la aku thu bnda ni akn berlaku ...aku blja stu tmpat ngan ko.n andai aku dpt undurkan putaran mse..nk aku tgok kebenaran yg berlaku antara ko ngan ijat...ermm..akn aku selamat kan ijat dr terjebak dgn sume ni..ermm..saba ye syg..aku janji aku xkan tgglkan ko hadapi mslah ni sensorg..whai permpuan..ko jgn ingt ko ley dpt ijat..klo ko dpt pon..aku ykin ko xkan bhgia..ko pon slh..bodo sgt aphal???xpyh nk berlagak baik dpn aku la..menyampah aku dgn pempuan cam ko ni..berlambak blakang coket..ayt ko..peh..menyirap je aku dgr...poyo nk mati..sme je ngan ****..aku ad soft copy chatting ko ngan zue..klo perlu ungkit..aku ungkit la wey..eee..aku mmg xpuas aty ngan ko..huh..saba linda..ko kne ingat pesaan mama..biar org wat kita..jgn kita wat org..ingt ye non..biar je org nk wat kita..kita kne always think positif..klo dia rampas ijat dr ko..xmustahil stu hari nanti ad org rampas ijat..xpon..perkara ni akn berlaku dlm family dia..erm...da la..aku mls nk tmbah dosa dgn kutuk ko.,..ko da besar..pndai2 la ko pikir..

No comments:

Post a Comment