Thursday, January 13, 2011

rindu kenangan pia n cicik..

ermm..da lme gak x updated blog aku ni hah,...rindu sudah..ermm...ari ni..jumaat..xde klas..alhamdulillah..pnat aku seminggu ni asyik mentelaah je..n aku rse cam nk give up je dr stdy..xthu knape..ermm..ya-ALLAH..kuatkan lah aku utk hadapi sume ni..ermm..xpelah..da last year..aku kne kuat..ni sume bkn tok sape..tok aku gak..tok family aku..tok kehidupan aku..ermmm..along akan cube ma..tibe2..aku rindu plak kat mama n ayh..ermm..hee..saba linda..aku akan cuba ubah diri aku..nana n kawan2 aku slalu ckp yg aku cam bd2..xmatured..skang aku akan cube tok ubah diri aku..hahhaahha..aku ngah tinggal umah sensorg..pia lek kl..ad tournament netball..cicik kuar jap ngana faez..syaza g kem..ermm..actually aku xthn ngan syaza..xthu la..dia cam da melampau..aku pon ad hati n pasaan..jgn ingat aku diam n aku ikot ckp ko,ko suka aty leh suwoh aku mcm2..aku mlas nk cri gaduh..n xnk pon gadoh..ko ingt aku ni balaci ko ke..ermm...mmg la kita dok stu rumah kne tlg menolong..tp xla smpai cam ko wat kat aku..ko bley wat sndiri kot..huhuhu..xpela..aku redha je ngan ape yg terjadi..aku kne bertanggungjawab sndiri..ini kptsan yg aku wat tok dok luar ngan dia..ermm..pia ad gthu aku yg dia nk tuka rumah..ermm..klo dia tuka..aku ikot dia kot..wat mse ni dia je yg ok..cicik skang da lbh rapat ngan syaza..sume cite lbh cite kat syaza..ye..mmg slah aku..tp ermm..pe la nasib aku an..aku bkn nk sebelah sape2..spanjang aku knal pia..dia xpnah naik sore ngan aku n pukol aku..aku xkisah kot klo syaza nk mara2 aku..tp berpada2 la bai..ko jgn ingt aku ni bodo sgt..ko ingt aku ske ke..ko thu x,klo la aku ni berduit..da lme aku cri umah len..xsggop rsenye..cicik..aku ngok skang ko da lbih rapat ngan syaza..xpe yunk..aku bkn kawan yg terbaik tok ko..hopefully kita dpt jd kawan cam dlu..pia da gthu yg since syaza de..kmi bertiga xrapat cam dlu mlah asyik bertengkar..ermmmybe slah kmi..ermm..skang sume da berubah..manusia mungkin perlukan perubahan..wahai kawan ku syaza..ko ubah la..klo aku bole ubah diri aku..knape ko x??jgn la asyik memerintah org sgt..tp yg plik nya ko xda plk perintah cicik n pia sgt..tp knape aku??ermm watever laa....pia..aku syg ko..cpat la blik..tiba2 aku rindu ko..hahahah..sume yg berlaku bkn kehendak aku..n mungkin time praktikal t aku akan ptaktikal ngan pia..bkn coz aku xley hidop ngan dia..tp..sjak cicik lpas ckp yg dia xnk ble praktikal t stu umah ngan aku..wlopon bnda tu ko men2..but i make it serious..erm..auuuuu..lengan aku berdenyut..coz td syaza pukol..huh..xsngka ni yg aku dapt ..zarf,cicik n pia pon xde wat aku cam ni..ermm..mlang tol nsib kamu wahai ank rasli..

No comments:

Post a Comment