Wednesday, February 23, 2011

minggu yang sangat best!!

lama juga aku tidak meng updated blog aku ni..nak kata busy kelas banyak batal..hahahah..itu la tajuk utama aku..hahahah..minggu ni..kelas asyik batal je..heheheh..itu memang aku suka..semua student di malaysia memang suka dengar..hahaha..pensyarah aku semester ni..best gila...terbaik dari ladang...terima kasih puan..jasa baik puan amat kami hargai..hahahah..hari sepatutnya kelas aku habis pukul 5..tapi sume batal..aku balik pukul 2...aku ajak pia teman aku pergi beli tiket balik esok..lepas beli tiket..aku ngan pia usha usha jam yang aku nak tu..pia pon da berkenan..aku nak beli jugak..mungkin aku nak beli warna merah dan kuning,.selangor la katakan..mesti sultan selangor bangga ada rakyat macam aku ni.hahahaha...


aku nak wana ini !!!
ni pon aku nak..
  

tamakgila aku kan..nak sekali dua..hahahaha..jam ni lawa..menarik minat seseorang yang gila jam sporty.. elaun mara masuk..confirm aku beli..hahahaha..jangan jeelous...harga murah la jugak..lepas tu..aku dan pia menapak ke tesco...nak makan..lapar..perot da berbunyi..orang kaya kan...hahahaha..kteorang sepakat nak makan kfc...

sedap!!!!


lepas pergi makan kfc.tekak terasa pulak nak mkan kek secret recipe..teringin..da lama aku nak makan kek tu..terasa kot kat anak tekak ni..bila ayah da masok kan duit..aku pon pergi la makan apa yang aku nak..hahahaha...

akhir nyaa!!!!!


lepas perut aku dan pia naik senak.dan terasa nak muntah..kami pon balik..jalan kaki..panas terik..hahahah..kesian kami..sampai je mc..si pia...ajak melalak pulak..gila la..
10 lagu bantainye..tercabut anak tekak..kemudian kami pun balik rumah..jalan kaki lagi..di saat cuaca yang sangat terik..hahahaha...redha je la...sampai rumah..bapak penat..papepon..terima kasih ye sofia manjalara kerana sanggup teman dan layan kerenah saya,,hahahha..sayang kamu sangat sangat..semoga kita kawan selamanya...


No comments:

Post a Comment