Monday, April 18, 2011

good bye semester 4!!!

huh..akhirnya..berakhir juga pengajian aku semester 4 ni..hahahah..terharu sey..kuatkan aku hadapi semester 4..hahaha..terima kasih atas doakan yang diberikan..alhamdulillah..sekarang tinggal tunggu masa untuk mengangkat kaki je..hahahah..pasni good bye melaka,3 months lepas ni baru aku menapak ke sini k..hahahah..cuti sem..pe nak buat..3 bulan..bapak bosan..confirm aku keje,banyak sey hutang tengah tunggu..adoi..pening pening..sahaba,maa ye pinjam duit kamu..saya akan cube bayar as soon as possible..saya janji sahabat..jasa kamu akan saya kenang sampai bila bila..semester 4..banyak sey kenangan ..suka duka..sume ad..termasuklah kenangan bersama dia..aku ingat..pia da gerak balik..adoi..rindu plak kat dia..cara dia take care aku masa aku jatuh dan tidak kuat untuk berdiri hadapi masalah yang datang..terima kasih sofia manjalara binti rosman..kamu terbaik deh..hehehehe..tak pe tak pe..t kita buat kerja yang kita janjikan eik..shopping!!!times square..hee...xsabarnya nak jumpa kamu...heeee..ayah..cepatla maskkan duit..akak kering kontang ni..hahahaha..masuk banyak sikit eik...hehehhe..adoi..aku rasa aku tengah di lamun cinta..adoii....mungkin perasaan ni hadir bila hati aku da tawar dengan dia..maafkan saya dia...entah la dia..saya tak tahu kenapa..hahahahaha..adoi..tak de mood la aku nak updated blog ni..kenapa dengan kau ni roselynda rasli??tolong!!!!

No comments:

Post a Comment