Monday, September 26, 2011

adakah ini yg terakhir??

saat bahagia aku

bahagia  ya
alahai korang !





tergelak tgok gelagat mereka (ZARF) bila dtg beraya dirumah ..bertajima..padahal dekat je pon..bkn jauh sgt pon..korang2..klakar la korang ni..seronok dapat bergelak ketawa dengan korang..terima kasih ye sbb  balik..terharu sgt..wlopon kte xpat kuar..tgok wyg..opssss....tapi adalah 2 kapel ni..kuar p tgok wyg..senyap2..ingat aku ni xboleh hidu kot..da masak da dgn perangai korang..its ok..xsentap pon..hehehehe..cemburu sikit je..yelakan..sayang aku ni busy memanjang..kalah PM kita..:)..tapi sy tetap syg awk..korang..but sedih..but takut...but sakit..****** xstabil..but kne mkan ubat utk stabil..kenapa la but kne harungi sume ni kan???apalah salah but?? terima kasih eik korang sebab selalu kuatkan semangat but..but ada korang je..xmo tgglkan but eik..hidup but xmcm dulu..xsebahagia dulu..tak tahu kenapa..mungkin sejak but tahu yang but sakit kot..but takot kalau2 penyakit ni memudaratkan hidup but yg akan dtg..but xnk..doakan but eik..bahaya sgt ke penyakit ni??tolong research kan??hehehe..korang kan baik..hehehe..seksanya penyakit but ni??but tak nak ia makin melarat..sebab but ada terbaca..but takut la korang..but kena banyak berehat..patutlah mama tak kasi but keja.,.sbb mama takut ia makin melarat jadi lagi teruk..terima kasih family..coz take care of me..

buat mereka yang membaca blog ini..terima kasih ye..doakan aku kembali seperti dulu..bahagia bersama insan2 yang aku syg..sesungguhnya itu yang aku harapkan selama ini..AMIN~~

ikhlas dari insan yang lemah ini:roselyndarasli.blogspot.com

No comments:

Post a Comment