Wednesday, September 14, 2011

bertukar ke maxis..

damn...ok..kejadian ini berlaku beberapa hari yang lalu..da la tekanan dengan celcom promoter sebab tipu aku..pehhh...lagi satu kejadian yang tidak diingini berlaku..disebab kegatalan tangan yang teramat melampau..aku p la godek2 fon aku ni

godek punya godek..adoi..pin kod salah la plak..terus dia mintak no p.u.k.
aku manalah ada simpan..kat klang rasanya..rasa cam nak nangis..sume no hilang plak..shhhiiitttt... aku try tanya housemate aku..kalau celcom nk tahu no p.u.k cam ner??dia ckp kena call servis centre..ok aku pon call..lagi bertambah bengang..orang service centre tak boleh bagi..sebab no aku tu didaftarkan atas nama orang lain..pehhh..menyirap la pulak..sabar roselynda rasli..seharian fon aku sunyi..ermmm.. :"(

petang tu..aku p la teman c pia dan kak miza p mek kete dak pia at masjid tanah..p singgah rumah nenek pia..sebak seketika..teringat arwah nenek..saat saat aku bermanja dengan nya dulu..rindu la..alfatihah buat nenek...

lepas selesai basuh kereta semua..aku pergi la jalan kat mc..mencari simcard baru...da la kena bebel dengan my tiang lampu..adoi..maaf dear..hehehe..tak jumpe simcard yang msj n call murah.. last2 aku beli la yang ni..

bertukar ke maxis..sebab nya..ZARF da memekak..mahal la bagai kalau nak mesej dengan aku..adoi...nah..aku da penuhi kehendak kalian..puas??hehehehe...walaupapepon..aku tetap rindu no celcom tu..banyak kenangan dalan hidup..semua no yang ada banyak memori..semua habis ..gara gara tersilap langkah..mungkin ini kehendak dari-NYA..untuk aku lupuskan memori lama dari hidupku..aku redha..

ni la pelan yang aku guna ..celcom uox..tersangat la murah n tersangat lah banyak kenangan..:)..selamat tinggal kenangan..

No comments:

Post a Comment