Friday, September 30, 2011

tersangat la baik GF kamu!!

assalamualaikum..entry kali ni untuk GF mr S aku..baik nya dia..bertuah sape dpt sis oi..ok??bermula dia sini..bila da bosan dok rumah ni..aku on9 je la keje nya..ye la kan ada line WIFI..hehehe..nmpk la mr S aku ad on9..agak pelik..slalu mmang la xde mse nk on9 kan??busy...tangan yg gatal pon menaip la...lama sgt tak dengar cerita dari dia..adushhhh...malas la nak taip...korang bce je la rakaman perbualan kami ini...hehehe































hahaha..sweet kan....tak semua perempuan ley cam ni.tau..selalu ada perempuan yg aku melenting jika ada perempuan len chat ngan BF masing2..termasuk lah aku..pai my tiang lampu pon malas nk on fb..but,tgok je la cara sis ni..cool beb..padahal bru je kenal aku ni...tapi aku da share mcm2 kat dia..u're the best from the best..sy doakan sis n syuk hepy together k..berjaya dalam career masing2 k:)

korang boleh menilai kan peribadi sis ni..bkn calang2 org tau..penyabar orang nya..untung syuk deh..
to mr S..jge sis ni baik2 k..dia mmg the best buat kmu berbanding yang lain..jgn sesekali wat hal tau..hope kta bley jd adik beradik..n now, sy bertambah la tempat untuk sy luahkan segalanya....iatu my tiang lampu, mr S and miss bie..

doakan yg terbaik buat kami..
amin~

No comments:

Post a Comment