Saturday, October 15, 2011

30% more

go on ROSELYNDA RASLI..ok..kali ni wanna story bout my business planning..pehhh..tak macam lama lak kan aku settle kan benda alah ni..sakit pale deh pikir ..ok..aku punya perniagaan ladang ternakan ayam..eceh..anak manja boleh ke bukak ladang kan??lagi 30% nak siap ok..berkat doa dan kegigahan aku sendiri..menjuling kan mata dok dpn lappy..semua nak fakta ok..xboleh auta..ok..firstly jgn pandang rendah pd aku yang sememang nya rendah..aku rasa nk bukak ladang ni pon nak sokong minat my MOHD RASLI..dia kan pernah gagal dalam uruskan ladang ternakan..ok.my daddy..akak akan bangun kan balik yea..jgn la risau..hehehehe....ok..back to the top..mood aku sekarang nak siapkan assignment yang tersangat la banyak..da nak final ni la lect bru terhegeh2 nak bagi assignment...hehehehe..papepon lect..terima kasih ye..da ajar saya erti kesabaran..hargai sgt deh..dengan situasi sekarang yang amat daif..meminjam lappy member..adoi..memang tersekat sekat la kan..ayah..nak lappy baru boleh x??awitu ayah telefon..aku ngadu kat ayah..assignment banyak..lappy xde..rasa nak nangis..n wanna know wat my daddy say..saba ea..ayah cri wet k..OMG..dad..u're the best..much2 more love u...muahhxxx...betul ckp org..jgn berkira ngan family..coz mereka juga yang akan bantu kita..

along sayang ayah


roselynda syg kamu deh mohd rasli

No comments:

Post a Comment