Wednesday, October 19, 2011

alahai..

wanna story bout hubungan ,mereka...alahai..tak tahu kenapa la kan..semalam tergerak hati nak bukak email yang da lama tak tersentuh..MOTIF..ingt nak cri something..tup2...terjumpe something..alamak..ternangis sudah..hehehee..but COOL..






hahahahaha..bnda ni la yg wat aku jd GILA sekejap..adoi..ROSELYNDA RASLI..jgn pikir sgt psl dia..ignore HIM..OMG...ok..nk jd kan cerita..tangan ni plak gatal memblas COMMENT ni wlopon da setahun lebih ia berlalu..hahahaha...gedik kan aku..lepastu..aku ignore je la kan..hope Lelaki ni rep..n then td aku on fb..GF dia bley plak pos bnda ni kat wall dia..

hahaha..ini la dia..siap mention lg tau..she say "read this gurl" n "i hope u read"..hahahaha..bnda ni kompem kat aku..sbb nya..da tentu2 dia je yang baca komen aku tu..yela..dia kan sekarang yg 0n9 kat Lelaki tu punya fb..alahai ..BATAK betul..be profesional la..klo aku nak..dari dulu aku terima dia..hahaha..CETEK tol fikiran ko kan..YES..ingt ni..sekali orang wat aku..tak mustahil aaku akan balas balik..DON'T THINK U WIN..hahahha..boleh??ikut kan malas nk pikir lg sbb aku da ad my tiang lampu yang bushuk lagi buncit..tapi tak tahu la..perasaan ni mcm lain..kuat sgt mengatakan yg llki ni sedang TIPU perasaan dia sendiri..tak tahu la..klo aku rse nak siasat bnda ni..aku aku troskan..nantikan kemunculan aku yerrr..N wahai wanita..go on je la..seperti post aku sebelum ni..ko mmg layak utk dia..jga la dia k..:)..INSYA-ALLAH aku tk kan kaco korg..wanna hapy with HIM la..TQ

No comments:

Post a Comment