Tuesday, October 11, 2011

sentap aku..

salam..da lama x meng updated blog hah..since lappy rosak an..aku menagih simpati lappy anak rosman je la..ehehehe..ayahhh..cepat la belikan lappy akak..banyak keje yg tertunggak da ni..

ok..actually entry kali ni nk ceter pasal befday aku yg suram..boleh la tahan suram nya..ad cerita yang kelakar masa perjalanan aku balik klang..adoi..tergelak aku bila ingat balik..hehehhe..ok..sampai2 je rumah..aku trus shoot p umah maklong..befday maklong..celebrate la kan..tp aku xde hadiah pon nak kasi..hanya ciuman syg..syg maklong deh..muahhhhxxx..

malam 8 oktober 2011..orang pertama wish aku...my bushuk la kan..second my adik..zulyanna rasli..pastu zulaika ahmad n faezah sani...n mereka2...aku masih ternanti2 wish dari sahabat2 yg aku paling syang dalam dunia ni...iaitu zuraini jahuree n asnor maisara as'ad..seharian aku tunggu..macam2 aku pikir..mana la dorang an..menangis aku satu hari..cam ni dorg wat aku an???
ok..aku terima..malam tu aku keluar ngan mama n ayah. da rasa cam anak tunggal je..yela time tu ayu xde..p kem..nana n zul xmo ikut..so,aku g je la ngan mama n ayah..p klang..mek fon aku..da siap..n aku pat adiah dari mama n ayah..terima kasih mama n ayah..syg deh sama kamu..



.lepas 24 jam aku mesej dorang..say thanxx sgt2..n aku ckp aku akn berambus dr hidup dorg...hah..amek ko..lpas tu..bertubi2 dorg msj n kol aku..aku xthu kenapa aku emo sgt mlm tu..alasan yg dorg bg..lupa n busy..pehhh..lagi la berderau jantung aku an??sampai hati wey..xkan la stu minit pon xde tok msj aku..n berapa lama ko kenal aku pai befday aku pon ko xingt??adoi..sentap gila mlam tu..but its ok..nangis gak la aku malam tu..aku ignore kan je msj tu...marah sangat..

9 oktober 2011..befday ayah..hepy befday ayah..akak syg ayah sgt2..hope family kita kembali seperti dulu..akak akn cuba kembalikan seperti dulu..kol6 da gerak balik melaka,,,rasa cam berat je nak balik...nk bwak balik fon sony aku..ayah plak xkasi..sedih nya..

fon aku da sihat..ayah jaga fon akak baik2 k..:P

No comments:

Post a Comment