Monday, October 31, 2011

xsabar 4 the hot stuff !!

okie..xsabar rasanya nak balik this week..for the raya haji..heheheh..bukan pe..rindu hendak bermanja dgn mama n ayah..heeee..hopefully rye haji tahun ni aku rye at klang..xmo la balik kampung..buhsan..xde pape kat kampung aku tu..ermmm..aku xthu kenapa last week aku balik..pehhh...dilayan bgai anak emas..pai adik bongsu aku jealous seh..ape aku nak..mama n ayah turutkan..aku nak mkn itu ini..sume mama turutkan..thanxx mr ayah n mrs mama..coz penuhi kehendak anak manja mu ini..jgn jelous yea adik2 aku..heee~..rye haji ni gamaknya aku bergaya dgn bju yang mama belikan,.actually ni yg mama n ayah nak bagi aku time befday aku aritu..but xsempat nak p beli..akhirnya,mama n ayah turutkan juga..terimas ye..but mrs mama n mr ayah..jgn la manjakan akak sgt k..tkot t naik lemak plak..n tkot gak klo da terbiasa dpt pe yg nak dr mama n ayah..si cik abg xpat nak penuhi plk when da berumah tangga..heeee~~
cik abg kayap plak kang..hehehehehe..


 okie..wane hjau n hitam is mine..heee..maaf ye ms zulyanna rasli..jgn jeles k:)..yang bawah ni utk kamu...


buat zulyanna rasli..
bergaya la kita raya ni..hahahahah...raya haji je pon..heheheh..xsaba nak gayakan di pagi rye..ecececehh..BTW..thanxx ye mrs mama n mr ayah..syg korg sgt2..:)

No comments:

Post a Comment