Sunday, November 13, 2011

entry buat dia!

nak story la skit bout insan yg dulu nya mana ada dia..mesti ada aku..even dia kuar date ngan bf dia..but now..kami xseperti dulu..punca nya aku..maaf sekiranya aku bagaikan kacang melupakan kulit..maaf jika aku bgai talam dua muka..maaf jika aku seperti madu yg buang sepahnya..maaf sgt2..

sejak kebelakang ni..aku selalu dgr ko nangis..cian nya ko..aku nak jgk nanya..tp..takot x di layan plk an..xpelah..maybe ko rse aku da berubah sekarang..tp x syg..aku ttp mcm dulu..LINDA yg cengeng..seriuosly,kadang2 bila aku nmpk ko , nak je aku pelok..rindu sgt..tp takot x diendahkan plak..
syg..terlalu rindu sgt kat ko..rindu nak merempit dgn ko..rindu nak bershopping bersama ko n pia..rindu nak mkn bakso dgn ko n faez..rindu sgt..n bila aku tlis entry ni..tiba2 sedih,bercucuran airmte deh..





ermmm...24 hb the last paper..n 25 aku da suruh Mr ayah jemput..n sebelum aku balik...aku nak sgt tgok seorang insan yang aku kenal di malake ni senyum kat aku..cium pipi aku..wlopon mungkin lps ni aku xkan jumpa ko lg..aku thu aku bkn kwn yg terbaik buat ko..hope ko jmpe kacang yg sllu ingat pada kulit nya..talam yg ad stu muka je..madu yang sentiasa bersama sepahnya..syg..terima kasih eik sbb ko jge aku slme ni..even ko xnk kwn ngan kau lg..tp memori bersama ko..aku ingat deh..bntal busuk aku ad bau ko..mungkin itu je kenangan yg aku ada..bila aku da balik klang nanti..aku akn jge bntal busuk ni..bila aku rindu ko..aku akn cium..

syg..ko jge la bek2 ape yg aku bg kat ko eik..syg,..aku nk minx maaf bebenyak jika sepanjang 5 sem ni aku ad wat slh dan silap..kdg2 ia berlaku tanpa sengaja ..aku doakan ko bahagia bersama mak, ayah, adik-beradik ko, kengkawan ko, dan  insan yg ko syg..ohh..lupa la..kirim salam kat mak ko eik..ckp kat mak ko..yg aku takkan lupakan mak bila aku berjaya kelak..insya-allah..

buat:
siti nur zulaika binti ahmad

1 comment:

  1. ahh, padan muka , heboh sangat ngan zaffz kau . tak nak maafkan ko pon . biar . ahh , tak de aku dulu tego kau deh . tak pe , ahad ni ,20 hb , aku balik dulu . babai , sik kau je balik dulu , biar aku pulak . padan muka kau . kau duduk lah kat umah bace buku . selalu aku ngan kakak je kena tinggal kat umah banglo ni . erhh , aku nangis gembira , kau apa tahu .

    ReplyDelete