Thursday, February 23, 2012

datang la untuk ZUE !

ermm...tajuk mcm best kan??ok..ni lah mesej yang aku dpt dr MRS Z..my LOVER..bkn sahabat..sbb bg aku sahabat ni susah nak tafsir sifat n perangai nya n sahabat boleh berubah bila tiba masanya..lover @kekasih adlah insan yang dikirimkan ALLAH s.w.t utk kita selamanya..ok la..balik pada tajuk..melalut suda aku ni..hahhahaah..

actually mrs Z aku ni nk pra convo..kat kuantan ..tapi tu la ..family dia xpat dtg katanya..so dia ajak lah kami..11.03.2012..tarikh nya..ahad..mmg susah utk kami p kan..mrs A kata insya-ALLAH  n klo ongkos nya ad..mrs F??pinjaman xdpt lagi ktanya..ermm..kadang2 aku xpham..n kadang2 aku pelik..manusiakan..cpt sgt berubah nya..tersalah tafsir ke aku??

teringat janji2 korang..biasalah..janji mudah sgt ditabur..aku bkn beria sgt nak p..xsampai hati kot nak tgok dia convo sensorang even just pra convo je....

utk yg berkenaan:
aku bkn nak pksa korg ..tapi try pikir try rse ape yg dia rse..dia nk lakar kejayaan kot..pointer 3.5 above..hari pling bermakna even pra je dpt dikongsi bersama insan yg dia syg..sggop ke nak tgok dia sensorang??xsnggup kot aku..da lah dia kat sne sensorang..ermm..
korang2..mungkin ke satu hari nanti situasi mcm ni akan aku alami juga??ermm..xpelah..

ok la..xsanggup da nak than air mata ni..:'(

MRS Z..tggu eik..t aku dtg..:)

Thursday, February 9, 2012

busy oh busy!!

tersangat BUSY la kan..kerja mmg la berlambak..bnyak benda kena updated..balik kerja da penat..rest kejap then tidur..bangun tidur kena kemas umah sebelum p keje..begitu la rutin hidup aku yg telah berkomitmen sekarang..eceh2..poyo x??

bila da tersangat busy..aku terlupa kewujudan si cinta hati..pakcik tiang lampu aku seorang tu..aishhh..maaf yea pakcik..betul ckp orang..bila busy..semua masalah boleh kita lupakan..aku juga telah berjaya lupakan si SENGAL sorang tu..hahahha...tiba2 rindu plak kat pak cik tiang lampu aku tu..mana kamu??busy juga la tu..aishhh..xpe2..

ntah tiba2 malam td aku boleh plak tefikir yg si pakcik tiang lampu aku kawen ngan orang lain..pilihan keluarga??aishhh...klo betul la bnda tu jd..aku xthu la bgaimana keadaan aku..ntah ok ntah x??ntah bahgia atau x??adoi...menangis aku bila terfikir klo bnda tu btol2 terjadi..boleh gila rasa nya..

ahhh..malas aku nak fikir sgt la..bnda tu sume khayalan je pon..tp klo ia bnar2 berlaku..aku rse aku perlu kan seorng insan yg sllu ada kat side aku..kuatkan aku..ermm..walau papepon..aku xboleh lemah..ermm..kmu kne kuat wahai roselynda rasli..hahahaha..sekuat tiger..gggrrrr..

adakah dia adam aku??adakah dia sahabat aku??adakah dia teman yg aku cari selama ini??aisssshh.forget it la linda..study first..hehehhee..papepon jika dia adalah adam aku,sahabat dan teman aku...alhamdulillah..tp klo bukan??aissshhh..kita doakan je la eik..

Monday, February 6, 2012

tutti + popular = siakap??

hah..balik je keje sabtu aritu..terus balik rumah..nak bersiap tok keluar dgn ZARF aku..haishhhh..pae yg xnak ikot terus ikot..ermmm...rancang kol 5..tapi p kol 6.30..delay 1jam stengah..aishhh..pastu muka masing2 mcm ayam berak kapur..adoi..spoil mood tol la..xpe2..

kami terus p bukit tinggi..melepas kan nafsu mkn tutti tutti..


nyummi nyummi..sedap jgk laa..thanxx ye asnor maisara...kami suka pau duit anda..hehhehehe
lepas mkn ni..kami bershopping buku di popular..

ramai kot orang..adoi..susah nak membeli..akhir nya aku bli ini buku..




hah..nmpak..mcm best je aku tgok buku2 ni..tu yg aku bli tu..aishhh..balance aku bli alat tulis..mcm xcukup je voucer rm200 tu..adoi..hehhehehe...seronok nye...lepas bershopping buku..perut plak da bergurindam..kami p mkn la kan..heehhehehe..sedap2..kami makan ini..

hah..nmpak selera kami..besar kan ..kenyang perut sudah,,kol 11 bru balik..aishhh..seronok2..thanxx ye korang..syg korang bebanyak..

muahxx :*

Friday, February 3, 2012

pelik..

tiba2..malam tu aku dpat stu msj..drpada seseorang..member fb..

"kepercayaan itu lebih penting daripada segalanya "

aishh..kenapa kena anta kat aku??till now..aku sendiri xpaham maksud mamat tu..aishhh