Thursday, February 23, 2012

datang la untuk ZUE !

ermm...tajuk mcm best kan??ok..ni lah mesej yang aku dpt dr MRS Z..my LOVER..bkn sahabat..sbb bg aku sahabat ni susah nak tafsir sifat n perangai nya n sahabat boleh berubah bila tiba masanya..lover @kekasih adlah insan yang dikirimkan ALLAH s.w.t utk kita selamanya..ok la..balik pada tajuk..melalut suda aku ni..hahhahaah..

actually mrs Z aku ni nk pra convo..kat kuantan ..tapi tu la ..family dia xpat dtg katanya..so dia ajak lah kami..11.03.2012..tarikh nya..ahad..mmg susah utk kami p kan..mrs A kata insya-ALLAH  n klo ongkos nya ad..mrs F??pinjaman xdpt lagi ktanya..ermm..kadang2 aku xpham..n kadang2 aku pelik..manusiakan..cpt sgt berubah nya..tersalah tafsir ke aku??

teringat janji2 korang..biasalah..janji mudah sgt ditabur..aku bkn beria sgt nak p..xsampai hati kot nak tgok dia convo sensorang even just pra convo je....

utk yg berkenaan:
aku bkn nak pksa korg ..tapi try pikir try rse ape yg dia rse..dia nk lakar kejayaan kot..pointer 3.5 above..hari pling bermakna even pra je dpt dikongsi bersama insan yg dia syg..sggop ke nak tgok dia sensorang??xsnggup kot aku..da lah dia kat sne sensorang..ermm..
korang2..mungkin ke satu hari nanti situasi mcm ni akan aku alami juga??ermm..xpelah..

ok la..xsanggup da nak than air mata ni..:'(

MRS Z..tggu eik..t aku dtg..:)

No comments:

Post a Comment