Friday, November 30, 2012

" sayang atau rindu ?? "

toink toink..assalamualaikum wahai si kaki blogger..eceh...ntah tetibe rasa nak updated blog buruk ni..aishhhh..buruk buruk pon inilah peneman aku..ermmm.. :'(

hah..nmpak pe yg aku post..tajuk sayang atau rindu..eceh..poyokan??hahahahaha..OK .. balik pada tajuk..hohohoh..minah jiwang ingin bekarya..hahhahaha..macam mana nak mula ni..meh mula meh..si bekas tiang lampu aku kembali lagi..rinduuuu  !!!!..bila dia mesej..hah..berderau hati..rindu,sebak,sayang ,benci sume bercampur baur..aku sayang dia sangat..dia memang terbaik la..walaupun kami belum pernah berjumpa walaupun da 2 tahun kenal each other..nmpak??bole buat mcm nie??seriously rindu nak manja2 ngan dia..rindu nak luahkan masalah ngan dia..rindu nk dengar dia membebel..huuuaaaa..RINDU !!..

dia kata dia still SAYANG aku lagi..aku pon..hahhhahaha..dia serah kan 100% decision kat aku sama ada nak couple back or not..huaaaa...besar nya dugaan...nk terima ke x ni??ntah laaa..dalam masa yang sama..muncul plak mamat yg urmmm..boleh la..but kami just kawan..baru lagi knal kan..tp dia telah berjaya buat aku senyum semula..tapi xsama macam mana ex-TIANG LAMPU aku tu..

BINGUNG..

rasa nak nangis pon ada jugak..awak2..saya rasa dekat hati saya ad nama awk jep...heeeee..
tapi pe..kalau jodoh tak kemana.. :)

No comments:

Post a Comment