Tuesday, March 26, 2013

kenapa AKU ?

Assalamualaikum..bersawang dan bersawang blog ni..2013??awal tahun yang membuatkan aku kerap menangis..menangis dengan ujian yang diberikan..aku kuatkan diri..untuk terus berdiri..

aku lah yang kau pernah dipersalahkan..aku lah yang pernah kau maki hamun..yang pernah ko rendah2kan..tapi bila kau susah..MANUSIA ini lah yang banyak bantu kau..mne DIA yang kau gah2kan??yang kau bangga2kan??yang kau gah2kan dengan kerja dia??yes,gaji dia lagi tinggi dari aku..dia memang selalu bagi kau DUIT..tak macam aku..tapi sekarang??

KARMA??.

aku sedih sangat ..bila aku susah..tak de seorang pon yang tolong..tapi bila korang susah..manusia ni laah yg sedia tolong korang !!.manusia..tak sedar diri..aku berusaha untuk jadi yang terbaik..alhamdulillah aku semakin BERJAYA..walaupun aku masih merangkak..

kau cakap aku boros..kau cakap aku ni tak fikir pasal masa depan aku..tapi??pernah ke kau fikir mana pergi sume GAJI aku??aku ni perempuan ..ada juga nafsu untuk ber shopping..mcam perempuan lain..tapi kenapa aku yang perlu pikul sume tanggungjawab yang perlu kau pikul..aku tak kuat la wey..aku pon ad keinginan lain..malas la aku nak ungkit..tak pe la..aku cume nak kau kenang sikit ape PENGORBANAN yang pernah aku buat..bukan mengungkit tapi aku nak kau APPRICIETED jep !!

No comments:

Post a Comment